در رفتگی فک؟

با عرض سلام و خسته نباشید،میخواستم بگم که پدر من در رفتگی فک داره و دکترشون براشون امپول نوروبیون و قرص ویتامینB1 تجویز کردن و بعد از مدتی بهتر شدن،اما الان سه هفته ای هست که مشکلشون دوباره برگشته و فکشون به طور غیر ارادی باز میمونه و حتی تو ی صحبت کردنشون اختلال ایجاد کرده.ایشون به دلیل اینکه به تازگی عمل انژیوگرافی انجام دادن و قرص پلاویکس و آس آ مصرف میکنن،نمیتونن تا یکسال هیچ گونه عمل جراحی انجام بدن،میخواستم بدونم که فیزیوتراپی یا طب سوزنی میتونه تو این مدت بهشون کمک کنه یا اینکه ایا روش های دیگه ای وجود داره که بتونه به بهتر شدنشون کمک کنه؟خیلی ممنون میشم که هرچه سریعتر راهنماییم کنید.خیلی به پاسختون احتیاج دارم.
با تشکر.

4 پـاسـخ

  • سلام.احتمالا يه ايمبالانس عضلاني در مفصل فک وجود داره.که ميتونه بدليل وضعيت مهره هاي c1 و c2 گردن و متعاقب اون تغيير در وضعيت کرانيال باشه.حتما جاهايي که منوال تراپي انجام ميدن ميتونن کمکتون کنن.با تنظيم مهره هاي گردن ،وضعيت کرانيال،و داراي نيدلينگ عضلات.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام.احتمالا يه ايمبالانس عضلاني در مفصل فک وجود داره.که ميتونه بدليل وضعيت مهره هاي c1 و c2 گردن و متعاقب اون تغيير در وضعيت کرانيال باشه.حتما جاهايي که منوال تراپي انجام ميدن ميتونن کمکتون کنن.با تنظيم مهره هاي گردن ،وضعيت کرانيال،و داراي نيدلينگ عضلات.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام به بک گفتار درمان مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام.وقت بخير.
    از جنبه فيزيوتراپي بايد روي تقويت عضلات ناحيه فک کار بشه.چون الان کپسول و رباط مفصلي شله و قدرت نگهداري فک رو نداره بايد با تقويت عضلات تا حدودي جبران بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران