مشکل تنفسی ؟

سلام
درست 5 سال پیش بطور یهویی تنفسم سخت شد و رفتم پیش دکتر عمومی که گفت اسپری سالبوترکس استفاده کنم اما تاثیری نداشت و همان روز خوب شدم هولوش 20 ساعت طول کشید
و سال قبل هم (1400) بازم دو روز متوالی من مشکل تنفسی داشتم و هرچه اسپری سالبوترکس استفاده کردم جواب نداد و ایندفه آزمایش خون هم دادم و عکس هم گرفتم اما مشکلی دیده نشد و بعد دو روز خوب شدم

درحال حاضر 4 روزه که من دوباره همین مشکل اومده سراغم
نفس عمیق نمیتونم بکشم و خمیازه هم همینطور نمیتونم
و هرچه اسپری سالبوترکس استفاده میکنم بازم جواب اصلن نمیده
و فقط زمانی که به سمت راست دراز میکشم تنفسم تا حدودی آزاد میشه که درین حالت هم اگر نفس عمیق میکشم احساس درد در قفسه سینه م میکنم
آلرژی هم اصلن ندارم در روز های دیگه مشکل تنفسی اصلن نداشتم و آسم هم ندارم
و تنفسم بسیار سخت شده و احساس گرفتگی هم سر شونه هام کنار گردنم(سمت راست) میکنم
نفسم بالا نمیاد هرکار میکنم بازم نفس کم میارم

آقای دکتر تشخیص شما چیه و اینکه اگر اسپری و یا قرصی هست بگید من به حالت نرمال برگردم
خیلی اذیتم

1 پـاسـخ

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران