قرص ریتالین وقرص رسپریدون؟

سلام خسته نباشی بنده پسر 7 ساله ام به مشاور بردم مشاور من رابه متخصص اعصاب وروان فرستاد که قرص هارا داد ومن در گوگل اطلاعات را خوندم که استرس گرفتم که براش عوارض نداشته باشه ومن همین پسر دارم بچه طلاق است معلم آرمان گفت تمرکز نداره در کلاس همش وول ول میخوره باید چندبار صدا کنم تا گوش کنه به درس توکلاس نمیشینه
گشنه اش میشه
واین دکتر که بردم بهش گفت بشین رو صندلی و آرمان بیشتر از 20 ثانیه نتونست بشینه
اگر نیاز است به من وقت بدهید من بیارم ساوه پیش شما هنوز هم قرص هارو نخریدم تو اینجا داروخانه پیدا نکردم

3 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران