۱۶
خانــم

تار بودن دید یک چشم با عینک؟

سلام من به بینایی سنجی مراجعه کردم تا شماره چشمم رو بگیرم و بعد به عینک سازی مراجعه کردم و عینک جدید خریدم عدسی چشم چپم کاملا خوبه ولی وقتی عینک میزنم و پلک چشم چپم رو میبندم کمی دید چشم راستم تار هست این یعنی عدسی چشم راستم مشکل داره یا خیر ؟؟

2 پـاسـخ

  • باسلام جهت چک کردن مجدد عينک ساخته شده با نسخه به معاينه کنندتون مراجعه کنين تا اطمينان حاصل کنين همه جي درست هست.
    (در مورادي فقط دقت ديد ملاک نيست و راحتي استفاده از عينک هم مهم هست!)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران