کیست ماستیت گرانولوماتوز بهم گفتن کروتن خیلی زیاد برات تجویز شده و عوارضش خیلی زیاده نمیدونم باید حرف کدوم دکتر بپذیرم؟

27 ساله خانم
سلام
من 7 ماهه ماستیت گرانولوماتوز دارم کروتن از روزی 9 تا 5 میلی شروع شده در حال حاضر 4تا نیم در روز می خورم جدیدا تو سینه راستم که سالم بوده هم 5 تا کیست 5 میلی داره تو این مدت پرولاکتینم بالا رفته و قاعده گی چند ماهی عقب افتاده بدن درد شدید حالت های افسردگی کیستمم چند ماه از رد بیوبسی خون ریزی و عفونت داشت یک قسمت از پوست سینمم بافتش از بین رفته ولی رو به بهبودیست داخل سینم کوچک شده ولی شدیدا به کم کردن کروتن واکنش نشون میده

سریع بزرگ میشه تا کمش میکنه دکترم و درد و سوزش هم داره ... دکتر من صرع و میگرن و مشکل پرولاکتین بالا رو از قبل داشتم با توجه به مشکلاتی که دارم مصرف کروتن تو این دوز خیلی اذیت کننده است، کلسیم و ویتامین دی هم بشدت پایینه با اینکه قرص جوشان مکمل عسل و کنجد سنجد و هر چیزی که فکر کنین مصرف میکنم و رژیم غذاییم هم تقریبا بدون نمک و روغن روزی نیم ساعتم پیاده روی میرم واقعا درمان دیگه ای نداره ؟ چون الان به خاطر کروتن داروهای صرع و میگرنم نمیخورم گفتن تداخل داره اگه فکر میکنید راهکاری هست من مشهد زندگی میکنم تا برسم خدمتتون چون تو این 7 ماه واقعا اذیت شدم؟ در حال حاضر فرستادنم پیش دکتر غدد که تحت نظر اون کروتن کم کنم و پرولاکتینم پایین بیاره .

یک دکتر میگه درمانش فقط کروتن .دکتر بعدی دقیقا برعکس میگه و میگه تجویز کروتن اشتباه بوده کلی صدمه زده به بدنتون عوارضش قابل جبران نیست واقعا خودمم نمیدونم کی درست میگه بیشتر دکترام و سایت ها ی پزوهشی این بیماری نوشتن درمان نداره .جراحیش همه چیز بد تر میکنه با چنتا مریض که جراحی کردن صحبت کردم راضی نبودن بعضی هاشون چند بار جراحی شدن در نهایت بعد جراحی تا مدت ها کروتن مصرف میکردند واقعا نمیدونم دیگه باید چه چیزی قبول کنم و حرف کدوم دکتر درسته نوبت های انترنتی شمام تا برج 7 سال اینده پر بود چند نفری که درمان شدن شما دکترشون بودین من چجوری میتونم از شما وقت بگیرم ؟

با توجه به شرایطم کاش بتونین راه نماییم کنید که تشخیص یا نظر کدوم دکتر رو قبول دارید ؟من واقعا گیج شدم و دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟؟صورتم زانوم و کتفم بازوهام و پشت گردنم هم رم داره و ظاهر خوبی در حال حاضر ندارم .

بازدید : 439 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران