۳۲
۸۵
خانــم

دندانپزشکی کودکان؟

سلام دخترم 5سالشه، شدید دندونش دردمیکنه و شدیدا ازدنداپزشک هم میترسه حتی برای معاینه هم ننشت روی یونیت الان opg
که گرفتم 3عصب کشی و 2تا ترمیم احتیاج داره گفتن با بیهوشی باید انجام بشه چکارش کنم آیا بیهوشی ضرر نداره

2 پـاسـخ

  • سلام. بنظرم بهتره به يکي دوتا دندانپزشک متخصص کودکان مراجعه کنيد و اگه اضطراب به حدي است که امکان درمان در مطب يا کلينيک وجود نداره، جهت رفع نگراني ها و پرسيدن سوالاتتون، به يک پزشک متخصص بيهوشي معرفي مي شيد... با تجربه اي که من دارم روزانه کودکان زيادي در سراسرکشور به اين روش درمان ميشن و اگه به روش درست و توسط پزشکان مجرب و در مراکز مجهز انجام بشه، نگراني خاصي وجود نداره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام.کم خطرترين روش درماني براي کودکان غير همکار بي هوشي هست.با توجه به سن کم و تعداد بالاي دندان هاي پوسيده و اهميت حفظ دندان هاي شيري خلفي تا 12 سالگي بهتر هست دندان هاي فرزند شما درمان گردد.قبل از انجام درمان،کودک توسط متخصص بي هوشي معاينه شده و در صورت عدم هرگونه مشکل درمان صورت مي پذيرد و اجازه بي هوشي داده مي شود و جاي نگراني نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 604 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک اطفال و کودکان در تهران