چهار روز
۲۹۰۰
آقــا

قفسه سینه؟

سللم پسرم چهار روزشه و من تازه متوجه شدم قفسه سینه سمت چپه بچم برجستس ونوک نداره خواهشن راهنماییم کنید من چیکار باید بکنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    اختلال مادرزادي نوزاد شما ممکن است فقط در همان پستان يا پستان و عضلات زير آن و در موارد شديدتر حتي ممکن است با نقص چند دنده هم همراه باشد. گاهي در بعضي موارد ممکن است همراه اختلال در ساير ارگان ها نيز باشد. ولي آنچه مربوط به ديواره قفسه سينه هست در اين سن نياز به مداخله جراحي ندارد. با افزايش سن و ميزان تشديد شدن بد شکلي ظاهري ممکن است نياز به اصلاح داشته باشد که عموما جنبه زيبايي دارد. در بعضي موارد هرگز نياز به جراحي نخواهد بود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قفسه صدري سينه (توراکس) در تهران