سرفه وتنگی نفس؟

سلام وقت بخیر
مدت 5 ماهه که سرف میکنم (در روز حدود 10 تا و برخی روزها اصلا )و سه ماهی هم میشه که تنگی نفس دارم یعنی در ح 2 تا 3 دقیقه به حالت هن هن کردن (مثل موقعی که از پله بالا میرویم البته با شدت کم ) دچار شدم دو تا دکتر متخصص ریه رفتم ضمن اینکه تست ریه دادم و سی تی اسکن از ریه که الحمدالله ریه مشکلی نداشت دکتر اول نظرش برشروع یک آسم خفیف و آلرژی بود ولی پزشک دوم نظرشون بود علل عصبی و اضطرابی باعث بیماری است دو نسخه متفاوت از انواع این داروها را عرص میکنم مصمرف کردم
تشخیص آلرژی:: دار.وهای اسپری بینی نازوفرین
اسپری بینی رستانکس -قرص اکتولوکاست- رینوفکس- لیبراکیم-اسپری دهانی -آمپول بتامتنازون

تشخیص علل عصبی ::: آلپرازولام و شربت ایمیونس

البته یک نکته دیگر از مشکل بنده این هست که به بو حساس شدم هر نوع رایحه ای

هر دو نسخه را که مصرف کردم سرفه ها حدود 60 درصد بهتر شده ولی تنگی نفس بیشتر هم شده است
لطفا راهنماییم بفرمایید مشکل من چیه دیگه خسته شدم و 5ماهه که در گیر این بیماری هست

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و اختلالات خواب در تهران