۲۱
۶۰
خانــم

استفراق مکرر ؟

سلام ...اقای دکتر .من قبلا مشگل داشتم همش استفراق میکردم یعنی هیچی توشکمم نمیموتد تااینکه تمام مدارک گوارشم سالم بود اندوسکوپیو بقیه...گفتن اعصاب معدس.دوسالی تحت درمان اعصاب و روان بودم قرصای زیادی مصرف گردم .مردمک چشمام بالامیرفت بهم‌گفتن استرس و اضطراب باعث استفراق شدیدته خلاصه خوب شدم بعددوسال ...الان دوباره یک ماهی میشه استفراق و سوزش معده شدید دارم دل درددارم و پشتمم دردمیکنه و علاوه بر قفسه سینم سه روز استفراق خونی داشتم تاخوب شدم بادارو .الان دوباره بهم میگن بایدبری اعصاب و روان اقای دکتر من‌نمیخام برم دوباره قرص بخورم ..بنظرشما ؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام بسياري از اوقات علايم جسماني به دليل وجود مشكلات اعصاب و روان فرد مي باشد كه به آنها علايم روان تني اطلاق مي سوده نياز به بررسي و درمان مناسب خواهد بود. در صورت تمايل جهت ارزيابي بيشتر با روانپزشك تماس بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران