۷۶
۸۵
آقــا

تفسیر آزمایش سرطان؟

0سلام خسته نباشید
مادر بزرگ من بعد از عمل آپاندیس متوجه شدن که سرطان دهانه آپاندیس دارن و یک دوره شیمی درمانی کردن و بعد از این دوره کامل مهار شد و رفع شد و برای اینکه پیگیر باشیم هر شش ماه یک سونوگرافی و آزمایش خون انجام میدادیم
بعد از حدود5 سال در سونوگرافی یک کیست تشخیص داده شد و برای برسی های بیشتر به ام آر آی رفتیم و گفتن باید نمونه برداری بشه و در کنار نمونه برداری این آزمایش رو هم دادیم منتها حواب نمونه برداری هنوز نیومده ولی جواب این آزمایش موجوده.
اگر میشه لطف کنید این آزمایش رو تفسیر کنید
ممنون🙏🙏🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان (انکولوژي) در تهران