۲۸
۶۵
آقــا

سو مصرف مواد مخدر(متآمفتامین)؟

سلام خدمت جناب دکتر بخشایش محبوب..
دکتر بنده حدود 5سال مواد مخدر و محرک از جمله (شیشه)مصرف کردم ...
حدود دو سال پاک بودم همه چیز خوب بود تا اینکه اشتباه بدی مرتکب شدم و دوباره لغزش کردم ...حدود دو سال با حال بد مصرف میکنم عذاب وجدان و پشیمانی روزگارمو سیاه کرده...
دکتر تو این مدت که دوباره مصرف میکنم با تمام وجود میخوام ترک کنم اما یه غول جلو میاد به اسم دستاویز ذهن بیمار برای ادامه مصرف...به شدت از دوره نقاهت و به اصطلاح نسخی وحشت دارم با اینکه تجربه اش رو چند بار داشتم...قبلا یکی دو بار از قرص مدافینیل استفاده کردم برای کمک به ترک و واقعا تونیت کمکم کنه و قرص رو هم راحت دوزش رو کم و قطع کردم...الان احساس میکنم تنها چیزی که میتونه کمکم کنه که اون دوره بی حالی و کسلی رو بگذرونم و سریع سرپا کنم خودم رو همین دارو هستش...میخواستم ازتون خواهش کنم که بزرگواری کنید نوبت ویزیت بگیرم خدمتتون برسم این دارو رو برام بنویسید...حتی حاضرم برای اینکه یه وقت فکر نکنید که دچار سومص فش میشم حاضرم هر چند روز یا هفت ای یک بار بیام و خودتون مقدار دوز قرص رو برام تجویز کنی تا نوبت بعدی..09919933159 مطلعم کنید خواهشا

1 پـاسـخ

بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران