8ساله وسه ماه
خانــم

بلوغ زودرس پیش رونده دختر 8سال و3ماهم؟

سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید 5 تا آمپول واریو پپیتیل برای دخترم زدم وآمپول 4رو من 30 روزه زدم وآمپول 5 رو 29 روزه چون باید این امپول حتما هر 28 روز یکبار زده شه من یکی دوروز دیرتر زدم یادم رفت همین که یادم اومد زدم آیا دیر شد یکی دوروز بی فایده است عوارض داره یا نه اصلا جلوی بلوغ هم به خاطر یکی دوروز تاخیری نمیگیره خانم دکتر دخترم هم سینه هاش جوانه زده برزگ شده وهم شکم داره وهم موهای زیر بغل وهم ناحیه تناسلی خیلی داره آیا این موها با زدن آمپول ازبین میره یانه چطور متوجه شم که آمپول تاثیرگذار بوده یا نه روحیه دخترم خراب شده عصبی شده به شدت نگرانم قدمن 154 وقد پدرش 183 ودخترم قدش 133 ووزنش 37 اضافه وزن داره باشرایط ذکر شده قد دخترم چقدر می شود؟ چه تغذیه ای باید داشته باشه که هم لاغر شه. هم قدش بلند شه چند ماه کلا غذا خوراکی وبستنی رو هم کنار گذاشته تالاغر شه البته کم غذا بود فقط خیلی بی تحرک به خاطر همین اضافه وزن داره آیا مرغ وگوشت وتخم مرغ چون هورمونی نباید استفاده کرد وسویا وبطری های آب معدنی چون پلاستیکی هستند چه باید بخوره وچه نباید بخوره خسته شدم خانم دکتر اعصابم به ریخته نمیدونم چی کار کنم تو روخدا کمکم کنید آیامن برادر کوچکترش روپیشش میزاشتم گاهی اوقات کار پیش می اومد بیرون میرفتم وپسرم دستشویی داشت دخترم میشستش آیااین باعث بلوغ زودرسش شده خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید می خواستم شما بهم وقت بدید بیام مطب پیشتون لطفا همین جایه وقت بهم بدید شرایط دخترم حاد ممنون میشم راهم دور یه وقت بدید که اومدم منشی گیر نده بگه وقت نداشتید لطفا شماره مطب رو هم بهم بدید ویا شماره های دیگر وروز وساعت تماس باشما اگه وقت بدید فردا پس فردا ممنون میشم امیدوارم از خدا هرچه بخواهید بهتون بده شما یه دکتر عالی ونمونه اید که جواب سوالات رو میدید تا مارو از مشکلی که مواجه شدیم وباهاش درگیریم مطلع کنید بی نهایت سپاسگذارم از شماخیلی خیلی دوستتون دارم

1 پـاسـخ

  • سلام
    مطمئنا پزشکي که براي شما دارو تجويز کردند به اين مسائل از جمله تاثير دارو و تنظيم دارو ،سرعت رشد ،و..... دقت ميکنند فقط مطمئن باشيد که پزشکتان فوق تخصص غدد کودکان باشد.
    بله،دارو رو بايد منظم تزريق کرد ولي اينکه يکي دوبار به موقع نزديد نگران نباش.
    سن بلوغ در همه ي دنيا ،اومده جلو،و نه فقط در کشور ما،اينکه فرزند کوچکتر رو مراقبت ميکرده دليلي براي بلوغ زودرس نيست پس عذاب وجدان نداشته باش. قد دختر شما براي سنش مناسبه البته به شرطي که سن استخواني هم مناسب باشه. در مورد وزن که براي دختر شما تقريبا 4 الي 5 کيلو زياده،کساني که اين آمپول رو تزريق ميکنند کمي چاق ميشن هر چند که از عوارض دارو ذکر نشده ولي در تجربه ي کاري همه ما فوق غدد اينو مي بينيم که اين هم براحتي ميشه با يک رژيم متوسط کنترل کرد.
    خلاصه اينکه نگران نباش ولي حتما و حتما بايد تحت نظر باشن اونهم فوق غدد کودکان.
    من در خدمتم.
    روزهاي زوج عصر از ساعت 4 الي 6
    تلفن مطب:40227017

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 234 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران