دندان درد در زمان شیمی درمانی؟

سلام آقای دکتر خسته نباشین من بیمار شما هستم ودارم شیمی درمانی انجام میدم الان یک هفته ست که دندونام خیلی درد می کنه دکتر هم رفتم برام کاری نکرد خودم دارم قرص مترونیدازول با مفنامیک واموکسی سیلین مصرف میکنم ولی بازم دردم ساکت نشده میتونم دندونم را بکشم یا اگه دارویی هست که بتونه به من کمک کنه لطفا بفرمایین تا مصرف کنم یا در اولین نوبت بفرمایین که بیام مطب تا یه دارویی برام بنویسید با تشکر لطفا راهنمایی کنید چون نه خواب دارم ونه میتونم غذا بخورم

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مديکال آنکولوژي و هماتولوژي و پيوند سلول هاي بنيادي در تهران