جوش هورمونی؟

سلام چند ساله تخمدان پلی کیستیک دارم صورتم پر از آکنه های بد شده
داروهای زیادی خوردم از جمله اسپیرو نولاکتون 100و قرص یاز ولی بهتر که نشده بدترم شده چیکار کنم 😢

1 پـاسـخ

  • تخمدان پلی کیستیک و احتمالا موارد دیگری هم در چربی و شدت جوش ها دارید.......باید داروی مناسب را منظم مصرف کنید و حتما حداقل تا چندین دوره از شوینده و اسکراب مناسب در زمان شستشو استفاده کنید........اگر داروهایی که گفته اید استفاده نکرده بودید شک نکنید شدت جوش ها و مشکلات بیشتر هم بوده است.........یک نکته به نسبت عجیب که در گروه های زیادی از افراد در کشور ما مشاهده میشود اینست که در استفاده از دارو ها و یا از موارد ضرروی و اولیه بهداشتی پوست مانند شوینده و تونیک که حداقل های نیاز پوست هر شخص هست کوتاهی میکنند............هر شخص حتی با پوستی کاملا سالم نیاز به یک شوینده ( پن یا صابون)...تونر پاک کننده.......ضد افتاب مناسب دارد بعد از 30 سالگی مرطوب کننده یا کرم شب نیز از نیازهای ضروری است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 272 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران