سن: ۲۴ وزن: ۶۲ جنسیت: خانم

نبض شکم؟

سلام وقت بخیر من 10 روز مونده به موعد پریودم و نزدیک یک هفته هست ک ک تپش قلب و احساس نبض در وسط شکم و بالای ناف دارم و این قسمت یکم متورم شده و آخرین رابطم یک ماه پیش بوده ک اصلا چیزی در واژنم ریخته نشده و پریود هم شدم بعدش این علایم می‌تونه بخاطر استرس باشه؟

16 آبان 1403 - 21:1

51 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
زهرا ایزانلو

زهرا ایزانلو

کارشناس زنان و مامايي. درمان بيماريهاي زنان، زگيل و تبخال و انواع زخم هاي تناسلي. خونريزي ها و بينظمي هاي قاعدگي،مشاوره در بارداري و يائسگي


سلام .اگر از رابطه تون مطمعن هستین و پریود شدین بارداری پس دلیلش نیست. و ممکنه دلایل دیگه داشته باشه میتونید به یک متخصص داخلی مراجعه کنید

16 آبان 1403 - 22:13

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

ممکن است علائمی که تجربه می‌کنید به دلیل استرس باشد، اما برای اطمینان بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا علت اصلی آن مشخص شود. علائمی که ذکر کردید می‌توانند دلایل مختلفی داشته باشند و بدون معاینه و بررسی بیشتر نمی‌توان تشخیص دقیقی داد. مراجعه به پزشک به شما کمک می‌کند تا علت اصلی علائم خود را بدانید و درمان مناسب را دریافت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه