جراحی پروستات ؟

با سلام
پدرم به علت تکرر ادرار شبانه به دکتر مراجعه کرده بعد از انجام آزمایش و سنوگرافی میزان psa ایشان 12.26 و اندازه 38*40*43 میلیمتر وحجم 33 میل که با نظر پزشک mri &mrs و عمل بیوپسی از پروستات را انجام دادن که تصاویر نتایج به پیوست ارسال میشه، حال از شما خواهشمندم نظر تان را در مورد نحوه درمان بگیید و اگه نیاز به جراحی باز دارند عوارض احتمالی آن چه خواهد بود، لازم به توضیح است که پدر در سال 91 عمل باز قلب انجام دادن و به علت اینکه بعد عمل دچارdvtدر پای چپ شدن اکنون داروی اکسابین مصرف می کنند.

1 پـاسـخ

بازدید : 108 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران