۳۰
۶۸
خانــم

عوارض بوی سوختن قیر ؟

سلام خسته نباشید
در هفته 32 بارداری هستم و کنار منزل ما برای ساختمان سازی از قیر استفاده میکردن و یکدفعه بوی شدید قیر وارد منزل ما شد که احساس بدی ایجاد میکرد ومن بعد دو ساعت منزل را ترک کردم و الان میترسم که روی جنین تاثیر گذار باشد

1 پـاسـخ

  • با سلام
    اگر دچار تهوع، استفراغ ، سرفه ، تنگي نفس ، سرگيجه بعد از استنشاق شده باشيد جهت بررسي به پزشک مراجعه نماييد. در غير اينصورت جذب مواد سمي زياد نبوده و اکثر موارد عارضه اي ايجاد نميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 249 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران