کجی آلت و زگیل تناسلی ؟

سلام آقای دکتر وقت شما بخیر
من 4 تا مشگل دارم
1. انحنا و کجی 15 20درصدی آلتم به سمت پایین که تصمیم گرفتم عملش کنم پیش شما و توی عکس خیلی گویا نیست چون باید از اون طرف عکس بگیرم

دوم اینکه یه بار بخاطر مصرف ژیلت یه قسمت از آلتم رنگ پوستش تغییر کرده .فکر میکنم عفونت پوستیه.

سوم اینکه زگیل هم دارم چندساله الان که لازم به درمانه

چهارمین مشگل هم : طی یک رابطه مقعدی با دوست دخترم یه جوش بزرگی زدم که با سوزن تخلیه ش کردم و الان زیر آلتم اون سوراخه هست و خوب نمیشه

باید چیکار کنم ؟ هر4تا سوالو پاسخ بدید با هزینه ش
تا بیام خدمتتون برای معالجه حضوری
سپاس.

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران