۳۱
۶۱
خانــم

سه سال بعد از برداشتن سپتوم رحم سونوگرافی دوباره سپتوم رحم تشخیص داده؟

سلام. طی دو مرحله سپتوم رحمم را توسط خانم دکتر روح الامین با عمل هیستروسکوپی برداشتم و بارداری موفقی داشتم. تا اینکه اخیرا که سه سال از جراحی میگذرد مجدد باردار شدم و اینبار دوقلو. ولی متاسفانه در سونوگرافیهای انجام شده دوباره سپتوم رحم مشاهده شد و جنین در ده هفتگی سقط شد. مگر چنین چیزی امکان داره؟ چرا دوباره رحم من سپتومدار شده است؟

بازدید : 218 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران