مشکل عدم بستری و مشکلات بعدی بیمار؟

پدرم ابراهیم نادری که حدود 25 روز پیش بخاطر کرونا بستری شده بود و مرخص شده، باگرفتن اسکن ریه و آزمایش خود، مشخص شد کرونا در بدنش هست، باید فوری بستری شود، ولی دیروز هرجا بردیم جا برای بستری نبود،در بیمارستان پیامبران نوار قلب و چکاب انجام شد، قلب مشکل نداشت، فشار و نفس خوبه، نفس با دستگاه بالای 90هست، فقط یک کم ضعیفه، متاسفانه، اسهال گرفته و کم نمی شه، دکتر اورژانس گفته اگر بستری نشه ممکنه به کلیه اش صدمه بخورده، هیج جا جا نیس، شما لطف کردین مقداری کروتون و آمپول زیرپوستی براش نوشتید که داره استفاده می شه،
فعلا بردیم خونه و جا پیدا نکردیم، شما فرمودید، داروهاشو مصرف بکنه و سه روز آزمایش خون انجام بدیم و برای شما بیاوریم
پدرم اگه یادتان باشد، همون پیرمردی بود که با کپسول اکسیژن 28مهر آمدیم مطب سعادت آباد
اگه نشه بیمارستان بستری اش کنیم، توی خونه براش مشکلی پیش نمی آد، فعلا مشکل اش اسهاله و کم اشتهایی،

1 پـاسـخ

  • با سلام با توجه به اينکه اسهال در افراد سالمند ميتواند خطرناک باشد و متاسفانه امکان بستري وجود ندارد چنانچه حالت تهوع ندارد مايعات فراوان مانند دوغ و ORS (به دستورالعمل تهيه محلول و ميزان مصرف دقت بنماييد) به ايشان بدهيد. فردا نيز به همراه مدارک ايشان به مطب مراجعه نماييد. چنانچه ايشان براي حضور در مطب مشکل دارند شخصا مراجعه کنيد. سالم و سربلند باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 153 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و آي سي يو در تهران