بهبودی علائم سندروم ترک ترامادول؟

سلام خسته نباشید
من جوان 19 ساله ای هستم
به دلیل دوستی با افراد ناباب به مصرف ترامادول روی آوردم، به خاطر سرخوشی موقت
چندین بار ترک کردم، اما باز شروع کردم
ولی الان دیگه بار آخرمه، ایندفعه ازش خلاص میشم، میخوام زندگی کنم، خدا میدونه همه چیزم نابود شد، الان مثل یه زامبی شدم، از خودم خستم، از همه چیز
ایندفعه برای همیشه تمومش میکنم
میخوام از طریق مصرف کلونیدین و دیگر مسکن ها ترک کنم
اما اطلاع دارویی ندارم
خواهشا راهنمایی کنید
طریقه مصرف کلونیدین و دوز مناسب آن برای ترک ترامادول چیست؟
دیگر داروهای کمکی برای کاهش علائم سندروم ترک ترامادول را نام ببرید، مسکن ها و تمامی داروهای کمک کننده رو نام ببرید
نمیتونم با توجه به شرایط به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه کنم
من چندین بار ترک کردم، قدرت ترک رو دارم، تحمل هم بالاست
شما لطفا یه راهنمایی کامل کنید
برام خیلی مهمه خواهشا حتما جواب بدید میخوام از این باتلاق لعنتی خلاص بشم...سپاس

2 پـاسـخ

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران