۳۲
۷۵
خانــم

باز نشدن فک؟

با عرض سلام خدمت شما
دکتر ،خانم من الان 32 سالشه و از دوران کودکی فک ش باز نمیشه ،حدودا اندازه یک انگشت
بصورتی که حتی برای پر کردن دندان و یا کشیدن آنها دندان پزشکان میگن باید بره پزشک متخصص. علت اینکه باز نمیشه رو نمیدونه که بر اثر ضربه بوده یا اینکه مادرزادی بوده.
الان دندان عقلش خراب شده و باید کشیده بشه ولی دسترسی بهش تقریبا غیر ممکنه.
قبلا رفتیم شیراز متخصص فک و صورت بهش گفت که باید از چوب بستنی استفاده کنی. ولی فایده ای نداشت
ممنون میشم اگه ما رو راهنمایی کنید .
خیلی داره عذاب میکشه
من از بهبهان مزاحم شما شدم. اگه میدونید که فک ش باز میشه تا بیارمش اهواز
با تشکر

بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دهان فک و زيبايي صورت در تهران