71.25
خانــم

ادرار و مثانه و کلیه و....؟ فقط من حواسم نبود جنسیت اشتباهی زدم من پسر هستم؟

سلام.ببخشید من یک سوال داشتم اونم این که من وقتی میرم دستشویی و ادرار میکنم وقتی که ادرار اولیه خارج میشه همون لحظه دوباره حس میکنم که کمی انگار ادرار دارم و این حس در سر آلتم دارم بعد که که تخلیه میشه بازم همون حس دارم ولی به محض اینکه بیرون میام ومیشینم همچین احساسی ندارم و جالب اینجا است که وقتی در دستشویی هستم واقعا ادرارم می آید یعنی کاذب هم نیست ولی همون‌طور که گفتم میام بیرون دیگه همچنین حسی ندارم .فقط من پسر هستم جنسیت رو اشتباهی زدم

1 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران