۴۵
۷۵
خانــم

سلام۰من داروی لوبل ۵۰۰ میخورم نزدیک ده سال است به خاطر تشنج صرع نزدیک سه ماه است که حالم هر چند روز بد میشه خودمو میزنم گاهی وقت اشا رو پرت می کنم بعد حالم خوب میشه لوبل روزی دوبار میخورم چیزهای گذشته رو زیاد یاد میارم تکرار میکنم بیشتر چیزهای منفی رو چه کار باید بکنم خوب بشم تشکر میکنم از دکتر که منو راهنمایی کند ؟

شماره مبایل خانم دکتر برام ارسال کنید تا مستقیم با دکتر صحبت کنم سلام0من داروی لوبل 500 میخورم نزدیک ده سال است به خاطر تشنج صرع نزدیک سه ماه است که حالم هر چند روز بد میشه خودمو میزنم گاهی وقت اشا رو پرت می کنم بعد حالم خوب میشه لوبل روزی دوبار میخورم چیزهای گذشته رو زیاد یاد میارم تکرار میکنم بیشتر چیزهای منفی رو چه کار باید بکنم خوب بشم تشکر میکنم از دکتر که منو راهنمایی کند

بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران