راهنمای در خصوص اینکه جراحی برای برداشت تومور انجام دهد یا با اشعه قابل پیشگیری است؟

با سلام و احترام خواهر من 2 سال پیش به طور تصادفی بابت درد فک mri انجام داده و متوجه وجود یک تومور در سرش به اندازه 0/7 mm شده ولی تشخیص داده شده که این موضوع نمی تواند عامل درد در فک بشود و حالا مجدد mri انجام شده و تومور رشد کرده و 2 برابر شده و در حال حاضر برخی اشعه را پیشنهاد می نمایند وبرخی معتقد هستند که بایستی جراحی انجام شود و اشعه چسبندگی ایجاد می کند لطفا ارائه طریق فرمایید

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران