۲۸
۸۹
آقــا

اعصبی هستم خیلی دارو هم خیلی خوردم ؟

سلام من خانم 28 ساله هستم مادر دو فرزند پسرم 15 سالش هست دخترم 11 سالش هست و الان مشکل اعصبی پیدا کردم زود جوش میارم آیا درمانی هست برای این اعصبی بودنم ک این که من تسادف کردم سرم دست پا شکسته دو بار عمل شدم مشکل قلبی هم دارم دارو می خورم و پیش پزشک هم رفتم فقد داروی اعصاب داد خوردم بد تر کرد

8 پـاسـخ

  • با سلام
    جهت درمان شما نياز به شرح حال کاملتري مي باشد. با توجه به شرح حال مختصري که اشاره نموديد احتمالا اختلال خلقي ( درجاتي از افسردگي ) و اضطرابي داريد. جهت درمان آن از داروها و روان درماني استفاده مي شود. در صورت عدم تحمل يک دارو، مي توان دارو را با دز کمتر و يا تغيير آن دارو، درمان را ادامه داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام. کنترل نشدن علايم شما يا بدتر شدن به دليل عوارض يک داروي خاص نبايد باعث نا اميدي از روند درمان بشه بايد دوباره به پزشک متخصص روانپزشکي مراجعه کنيد تا داروهاي ديگري که براي شما مناسبه تجويز کنه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام. شما بايد حتما به پزشك متخصص اعصاب و روان ( روانپزشك) مراجعه كنين. مدارك پزشكيتون هم همراهتون باشه. طبيعتا مشكل شما اعصاب هست و بايد داروهاي اعصاب مصرف كنين و در كنارش مشاوره هم در صورت صلاحديد پزشكتون انجام بشه. درمانهاي روانپزشكي بسيار وسيع هست و با يه درمان اصولي حتما نتيجه ميگيرين. ضمنا بعضي داروها عوارضش زودتر از اثرش خودش رو نشون ميده كه در صورتي كه قابل تحمله بايد صبور باشين.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام و احترام

    با توجه به موارد مطرح شده در شما شايد رواندرماني همزمان براي کنترل خشم در شما و با مصرف داروهايي ملايم براي کنترل علايم شما توسط روانپزشکي که رواندرماني نيز انجام ميدهد يا مرتجعه همزمان هم به روانشناس و هم روانپزشک کمک کننده باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 576 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران