۲۴
۷۹
خانــم

سیکل قاعدگی نامنظم و موهای زائد؟

با سلام و نهایت احترام
بنده سیکل قاعدگی نامنظم دارم و هر سیکل 5 الی 13 روز به تاخیر می اندازم ، تاریخ شروع سیکل های سه ماه اخیر به این ترتیب هست: 15 مرداد ، 20 شهریور ، 3 آبان و حال که آذر هستیم هنوز پریود نشدم . ضمن اینکه دارای مو های زائد با تراکم کمتر در نواحی نوک سینه ، دور ناف ، قسمت داخلی ران پا بودم که به تازگی شاهد افزایش نسبی اونها شدم، و همچنین جوش های صورت به خصوص در قسمت چانه که حدودا چهار ماه هست ضاهر شده اند.
با توجه به اینکه احتمال اقدام به بارداری دوم طی شش ماه آینده را کنم ، تصمیم به درمان مشکلات فوق را با مساعدت سرکار عالی دارم ، با سپاس فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران