۶
۲۳
آقــا

لکنت زبان کودک؟

سلام پسرم 6 سالش و از وختی شروع ب صحبت کردن جملات طولانی کرد متوجه لکنت زبان او شدم
طوری ک ی کلمه را چند بار تکرار میکند
نمی تواند جمله اش را ب راحتی بیان کند بین کلمات مکث میکند و دنبال کلمه درست میگردد و این لکنت ب طور ارثی در خانواده همسرم وجود دارد.میخولستم ببینم چطور میتونیم ب پسرم در درمان این لکنت زبان کمک کنیم ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير اگه سابقه لکنت زبان داريد و کودکتون پسر هست قبل از اينکه وارد سن نوجواني بشه بايد درمان انجام بديد و حتما بايد تحت نظر باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران