۳۹
خانــم

شبکیه چشم؟

ممنون از آقای دکتر مقتدر که به سوال قبلم پاسخ دادند .بازهم یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید .اگه مشکل دخترم که چند پزشک تشخیص RP براش دادند و با توجه به اینکه مقاومت به انسولین داره احتمال داره که رتینوپاتی دیابتی داشته باشه واینکه در بعضی سایتها خوندم که احتمال درمان هس .اگه میشه لطفا راهنماییم کنید .ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام
    درخصوص رتينوپاتي معمولا در سنين پايين احتمال خطر خيلي پايين هست ولي محض احتياط تحت نظر همکاران باشن و هر 6ماه يکبار کنترل شود و در خصوص درمان rpکه فرمودين توي سايت ها جنبه ي تبلغاتي دارن و اطمينان داشته باشين حقيقت نداره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 143 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران