۲۳
آقــا

همورویید داخلی؟

سلام اقای دکتر

بنده همورویید دارم نوعشو نمیدونم

ولی به اندازه ای ملتهب شده که نفخ میکنم نمیتونم دفع کنم یعنی میاد تا رکتوم ولی چون ملتهب هست حس دفع ندارم و باز برمیگرده داخل روده و روده عصبی میشه

حتی مدفوع تا ته رکتوم میاد ولی چون ملتهب هست رکتوم حس دفع ندارم و بواسیر مانع از دفع کامل میشه

میخواستم بدونم بواسیر داخلی باعث میشه که ادم حس دفعشو از دست بده؟

یا مثلا حس دفع دارم ولی چون بواسیر درد داره اسپاسم میکنه مقعدو که نمیتونم دفع کنم

در یه صورت دفع میکنم شیاف میکنم صابون که رکتوم و همورویید میسوزه بعد عمل دفع صورت میگیره

یا گاهی گاز روده دارم به حدی رکتوم رو تنگ کرده و چسبیده بهم نمیشه دفع کنم

میخواستم بدونم با جراحی یا لیزر این مشکل برطرف میشه یا نه؟

و اینکه جراحی بهتر است یا لیزر خواهشا جواب دقیقی بدین ممنونم ازتون

1 پـاسـخ

بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران