4.5
خانــم

بروز لکه های سرخ با عامل ناشناخته همراه با تب در بدن کودک؟

با سلام
از حدود 4 روز قبل در بدن کودک دختر 4.5 ساله بنده این لکه ها مطابق تصویر بروز کرد. در ابتدا از کف و دست و پا شروع شد و کم کم تمام بدن بجز صورت و شکم و پشت کودک رو درگیر کرد. جالبه که در ناحیه زانوها و ارنج ها لکه های بزرگ صورتی رنگ پیوسته با تورم اندکی ایجاد شده.
کودک همواره تب داشته و توسط استامینوفن کنترل تب انجام دادیم.
خواستم بپرسم این بیماری چیه و چه عاملی داره و چه باید بکنیم.
ناگفته نماند که به دو متخصص اطفال مراجعه کردیم و تشخیص ندادن این چه بیماری هست و گفتن باید تا 5 روز صبر کنیم ببینیم خوب میشه یا نه و یه پماد کالامین و بتامتازون دادن و شربت هیدروکسیزین.
سپاس از راهنمایی شما

2 پـاسـخ

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران