درمورد لیزیک یا لازک؟

با سلام و عرض ادب
آقای دکتر عزیز آیا بعد از عمل لیزیک یا لازک امکان برگشت نمره چشم وجود داره؟
وجوابتون برای سوال کلیشه ای که همیشه مطرح میشه با این مضمون که اگه عمل لازک خوب بود خود پزشکان چشم عمل میکردند چیه؟لطفا راهنمایی بفرمایید.از حسن طبع جنابعالی سپاسگدارم

1 پـاسـخ

  • مگه همه جراحان بيني بيني شان را جراحي ميکنند اين شخصيه و به نياز به حذف عينک بستگي داره مثلا يه مربي ورزشي و يا ورزشکار حرفه اي نميتونه به حرفه اش بپردازه بازگشت هم 5در صد نفر هست بطور متوسط

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 343 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران