درد و کوفته گی در کنار شاه رک ران؟

در کنار شاه رک رانم به صورت نقطه ای کبود شده و خون ریزی میکند و راه رفتن را برایم مشکل کرده است.

2 پـاسـخ

  • باسلام:
    اگرباشستشوي کورک باآب وصابون ونيزرعايت تميزي وبهداشت لباس هاي پوشاننده آن ظرف مدت2روزکورک بهبودي قابل توجه پيدانکرد جهت بررسي بايدمراجعه کنيد.درمان ممکنست ساده باشدوحتي فقط ادامه رعايت بهداشت گفته شده باشديانهايتااضافه کردن آنتي بيوتيک ولي نبايدتوصيه هاراناديده بگيريدچون ممکنست به جراحي موضعي نيازباشديانيازبشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران