۳۴
حدود ۴۵
خانــم

در مورد عصب شنوایی؟

سلام، با شخصی آشنا شدم برای ازدواج، خانمی هستند 34 ساله که از ناحیه هر دو گوش بسیار کم شنوا هستند و از سمعک استفاده میکنند، طبق آخرین بررسی و معاینه، یکی در حدود 10 درصد و دیگری حدود 15 درصد شنوایی عصب دارند، گویا در حال حاضر کمتر هم شده، سوالم از جنابعالی این است آیا
اولا، درمان قطعی وجود دارد که به مرحله ناشنوایی نرسه
دوم، در صورت ناشنوا شدن آیا راه درمان قطعی وجود دارد برای بدست آوردن شنوایی
لطفا مطالب را جامع و بطور ساده بیان کنید، خیلی برام مهمه که دقیقا به جواب سوالهام برسم

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران