در مواقعی افت فشار و لرزش و سردی شدید ؟

با عرض سلام و احترام
پدر بنده 81سال سن دارند

ریه ایشون وضعیت مناسبی ندارد

چند روزه شکم درد تقریبا بدی دارن

از دستگاه اکسیژن ساز استفاده میکنند

گاها وقتی تغذیه مناسب رو رعایت نمیکنن مخصوصا صبحها و وقتی توالت یا حمام بدون اکسیژن باشن.رنگ و روشون سفید و یخ میشه و نوک انگشتها کبود رنگ
امروز هم صبح اونجوری شدن
فشارخون رو گرفتیم روشن نشد و علامت قرمز داد
نمک دادیم خورد چند مرحله فشارخون خیلی خوب شد و یک لحظه تا 18رفت و قرص لوزارتان 25 دادیم باز افت فشارخون پیدا کردن و بعد نمک دادیم بهتر شد . زنگ زدیم اورژانس برد بیمارستان . فعلا به لطف خداوند متعال و عوامل زحمت کش بیمارستان بهتر هستن .
میشه لطفاً بفرمایید چه اقدامی انجام بشه تا بهتر بشه . ممنون از لطفتون

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مديکال آنکولوژي و هماتولوژي و پيوند سلول هاي بنيادي در تهران