خلط خونی؟

سلام آقای دکتر،خسته نباشید
من چند هفتس سرفه خلط دار دارم،به رنگ سبز و زرد،دکتر برام شربت گایافنزین و آموکلاو و ستیزنت 10 تجویز کرده و مصرف کردم.
سی تی اسکن نوشت ک گفت مشکلی نداری.
هرچند سرفم کم شده ولی الان از دیروز خلط سینم خونی شده،ی کم درد سینه دارم ولی تنگ نفس کمتری دارم،تب ندارم،ته گلوم بعضی وقتا میسوزه،سر درد ندارم،ممنون میشم راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

  • سلام
    خلط خوني نشاندهنده التهاب مجاري هوايي است. با توجه به بررسي هاي کاملي که انجام شده جاي نگراني نيست. داروهاي خوبي هم دريافت کرديد پس فعلا صبر کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 257 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران