۲۴
۴۵
خانــم

جوش صورت _؟

سلام _سال نو مبارک
اقای دکتر حدود 2 ماه میشه من به شدت صورتم پر جوش شده و انگار جاهای قرمز رنگی به صورت کندگی رو صورتمه
دکتر رفتم قرص راکوتان داد دو روز ک خوردم نتونستم بخورم چون حالت تهوع و سر درد و معده درد میگرفتم
مجدد دکتر رفتم ی سری قرص و پماد داد ولی فایده نداشت
مجدد دکتر دیگه رفتم گفت درمانی جز راکوتان نداره و تبدیل به کیست شده
خواستم ببینم چکار باید کنم؟؟
واقعا درمانش راکوتان

1 پـاسـخ

  • سلام تشکر از شما
    سال نو شما هم مبارک
    حتما بايد معاينه شويد تا بتوانم درماني به شما پيشنهاد کنم چون ممکن هست نياز به ازمايش باشد
    فرموديد دو ماه هست که جوش ميزنيد
    و سه بار مراجعه کرديد به پزشک
    اولا شما بايد تحت نظر پزشک متخصص پوست و مو باشيد و دوما درمان جوشها نياز به صبر و پيگيري شما دارد هيچ جوشي با چند هفته درمان بهبود نمي يابد نا اميد نشويد پزشک خود را انتخاب کنيد به او اعتماد کنيد و درمان رو ادامه دهيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 357 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران