سرطان سینوس؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید پدر من سرطان سینوس دارد الان یک سال هست ایشان مبتلا شدن پارسال عمل کرد در بیمارستان امیر اعلم بعدش پرتو درمانی شد بهتر شدن ولی متاسفانه چند ماهی میشد صورتشان درد داشت نمونه برداری شدن جوابش این بود توده دوباره شروع شده چند روز پیش بیمارستان امیراعلم بردیمش برای عمل ولی دیروز گفتن عمل نمیشه گفتن غده بزرگ شده باید پرتو درمانی بشه اون خیلی ضعیف شده میخواستم بدونم ایا راهی هست که عمل بشه؟

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي و فوق تخصص انکولوژي و هماتولوژي و پيوند سلولهاي بنيادي در مشگین شهر