۳ روزه
۳
آقــا

ادرار نوزاد ؟

سلام آقای دکتر من پسرم سه روزه هست از امروز صبح یکی در میان توی پوشاکش لکه های صورتی رنگ دیدیم خیلی نگرانم لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • سلام معمولا اين ها کريستال ادرار هست به علت کم شير خوردن نوزاد و‌گرم‌نگه داشتن زياد نوزاد ايجاد ميشه که باعث ميشه آب بدنش کم بشه
    شير مرتب بدين شير دوشيده بشه و بعد از اتمام شير دهي زير سينه شير دوشيده شده هم داده بشه
    اگر بي حاله يا اين وضعيت ادامه پيدا کرد به پزشک مراجعه شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران