۳۳
۶۷
خانــم

درد معده؟

سلام اقای دکتر.وقت بخیر
درمانگاه کوثر اندوسکوپی انجام دادید پ تشخیص زخم اثنی عشر.بیسموت سیترات که تمام شد ولی پنتوپرازول فاموتیدین و کلدینیوم سی تجویز کردید و همچنان درحال مصرف.
چند روز هست قسمت معده ،درد دارم .قبل خواب شب با اینکه شام خورده باشم ،احساس گشنگی شدید دارم و باعث درد میشه.صبح هم احساس حالت تهوع شدید و درد از خالی بودن معده،که پنتوپرازول میخورم کمی ارام میشه ولی بازهم این درد همراهمه.
میتونه از میوه های تابستان و یا خوب شسته نشدن میوه باشه؟
دارویی هست که درد و این حس بد و رفع کنه؟ویزیت بعدیم 23 خرداد هست.

1 پـاسـخ

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران