۶۰
۸۰
آقــا

سیروز کبدی؟

مرد 60 ساله ای هستم که در جنگ به خاطر خون آلوده هپاتیت cگرفتم و دچار سیروز کبدی و طحال بزرگ و واریس معده شدم سال 94 با دریافت دارو هپاتیت من درمان شد واز سال 95 گلبول های سفید و قرمز و پلاکت من به طور اندک در حال افزایش است و آنزیم های کبدی من واهش یافته الان به خاطر کرونا دوباره به خاطر کمبود گلبول های سفید و پلاکت دوباره آزمایش دادم و سونوگرافی شدم
که دوباره طحال بزرگ دارم ولی به خاطر مفقود شدن سونوگرافی هام اطلاع دقیقی از بهبود کبد ندارم آیا الان در این شرایط درمانی برای من پیشنهاد دارید؟آیا افزایش گلبول ها و پلاکت و کاهش آنزیم های کبدی و از بین رفتن ویروس نشان دهنده بهبودی سیروز من است؟

1 پـاسـخ

بازدید : 173 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران