۲۲
۸۵
خانــم

سرگیجه/بیحالی/دردمعده/عدم تمرکز؟

سلام
من یمدتیه که عدم تمرکز دارم
و بسیار بیحالم و انرژی انجام کاری رو ندارم
یکهو سرگیجه میگیرم و گاهی وقتام دودیقه ای حالت تب و لرز دارم
گاهی‌ذهنم خالی میشه و حس تهی بودن میکنم
معده درد و رفلاکس دارم
وقتی میدوم بالای شکمم سمت چپ درد میگیره
ولی اکثر مواقع زیرسینه ام سمت راست بدنم ک اصلا نمیدونم کجاست بشدت درد میگیره و میسوزه
نفس تنگی گاهی واسم پیش میاد
و بیحوصلگی زیاد و اختلال شدید درخاب دارم بطوری ک چندوقت پیش دچار فلج خواب شدم
سردرد های دائمی دارم که دقیقا وسط پشیونیمه و گاهی به سمت طرفین پخش‌ میشه
خوابیدن خستگیم رو رفع نمیکنه و میخام همش بخابم البت به هرزوری هست پامیشم و کارهام رو انجام میدم
چیزی که نگرانم کرده اینه ک بدون هیچ دلیلی توی کوچه وخیابون سرگیجه و حالت تهوع یا تب و لرز میگیرم و واسه چند ثانیه انگار خشکم میزنه
تازگی ها هم روی بدنم کبودی های بدون دلیل رخ میده
توی مسائل عادت ماهانه هم بشدت چند ماهه بهم ریخته و فقط لکه بینی دارم و خون ریزی کامل ندارم اونم بعد از دوماه پریود شدن و فقط توی ادرارم خون هست
اظطراب خیلی شدیدی دارم
و گاهی دستام خودکار شروع میکنن به لرزیدن
دهنم یمدته همیشه تلخه ک فکر میکنم بخاطر ریفلاکس باشه ولی وقتیم قرص معده مصرف میکنم و ریفلاکس ندارم بازم دهنم تلخه و همش دنبال یه چیزیم ک اونو شیرین کنه البته مطمینم مشکل از دهنم نیست و با مسواک تلخی دهنم نمیره
به شدت زود سردیم میشه و پهلو درد میگیرم حتی با خوردن یک قاچ هندونه
ادارارم زیاد شده و کامل تخلیه نمیشه و قطره قطره میاد
مدفوعم یه مدت چسبناک بود و واسه همین تخلیه نمیشد ولی الان چسبناک نیست و معمولیه ولی بازم قدرت دفع نداره بدنم انگار
خاهش میکنم کمکم کنید من حتی نمیدونم پیش چه دکتر برم

1 پـاسـخ

بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران