باسلام وعرض معذرت لطفایكباردیگربه بیمارى روانى بنده توجه كنید ؟

باسلام وادب .اگربنده معرف حضورباشم وحضورذهن داشته باشیدحدودبیست سال است وسواس شدیدجبری ومذهبی دارم .وافزون برآن به خریداشیاءاعتیاددارم بطورمثال هنگام اضطراب شیئی پشت ویترین مغازه ببینم حتی اگرپول نداشته باشم بایدباقرض گرفتن ازافرادانراتهیه كنم درغیراینصورت به چنان اضطرابی دچارمیشم كه بیحد .اگرهم بخرم حالم خوب میشودتایكروزدوباره روزازنوروزی.....به زندگیم خیلی لطمه زده .خواهش میكنم داروی به بنده معرفی كنیدمقداری بهبودیابم .خدااجرتان دهد.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    نياز است بدانيم تا کنون چه داروهايي مصرف نموده ايد و پاسخ درماني شما چطور بوده و با توجه به آنها و انجام مصاحبه باليني داروي مناسب و روان درماني و در صورت لزوم از دستگاه هاي نوروتراپي نيز استفاده شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 308 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران