۱۶
۵۷
خانــم

پریودیم تاخیر افتاده؟

سلام خسته نباشید
من یه دختر16 ساله ام که هفته پیش دوبار با همسرم البته با کاندوم رابطه داشتیم ولی چون از لحاظ مذی اینا شک داشتیم لونژیل 1.5 خوردم با فاصله حدود سه روز،
یکیشو بعد رابطه اولی،یکیشم بعد دومی.
بعد من در حدود 22 روز ینی تو 20 شهریور که از تموم شدن پریودی قبلیم22 روز میذشت و وقت ماهانه دوبارم بود صبح چند لکه خون اومد بعدش قطع شد و اینکه فک کنم دیروز بود یه دوتا لکه قهوه ای بود رو نوار بهداشتی امروزم اونجامو چک کردم لکه ها سفید بودن مثل عفونت.
حالا من چیکار کنم توروخدا دقیق بگین نگرانم
و اینکه این اصلا پریودیه چیه اگه پریودیه که امروز که روز سومه هم باید لااقل یه لکه خونی یا قهوه‌ای باشه

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران