۲۰
۶۳
آقــا

ترشحات خونی نشانه چیست؟

سلام من چهار ماهه اقدامم قبل از اقدام ازمایش دادم مشکل کم کاری تیروئید داشتم که به مدت یک ماه دارو مصرف کردم .قبل از اقدام پریودی به شدت نامنظم داشتم که بعضی وقتا حتی سه یا چهار ماه طول می‌کشید البته یک بار هم یادمه 6 ماه و بعضی وقتا نه خوبه.6 موندم بود ولی پریود نشدم الانم چند روزه ترشحات زیادی دارم که اغلب آن سفید یا بی رنگ هستند بی بو و خارش هم ندارم
ترشحات خیلی زیاد هست اولین باره که اینطور میشم .چند بار هم متوجه شدم که رگه های خونی یا ترشح خونی ک مقدار کمی هم هست دارم

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم اين بي نظمي پريود شما بايد بررسي شود چون معمولاً تخمدان تنبل با علائمي مثل اختلال در باروري بي نظمي در پريود افزايش موهاي زائد و آکنه خود را نشان ميدهد تشخيص آن به وسيله سونوگرافي و آزمايشات هورموني و علايم کلينيکي بيمار است که الزاماً همه آنها ممکن است با هم در بيمار وجود نداشته باشد و اين بي نظمي براي ما مهم است قبل از مصرف هر دارو بايد علت آن را بدانيم در مورد ترشحات به طور کلي اگر تغيير رنگ بوي بد و حالت غير طبيعي نباشد طبيعي است گاهي در هنگام تخمک گذاري ممکن است رگه ي خون ديده شود البته اين حالت لکه بيني تکرار نمي شود اگر شما مکرراً اين حالت را مي بينيد بايد مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران