۲۱
۴۵
خانــم

روده هام مدام دچارنفخ میشن وصدای بلندی میدن؟

سلام خسته نباشید
من ازشما سوال کردم که چون روده هام مدام دچارنفخ میشن وصدای بلندی میدن وباتوجه به اینکه به فوق تخصص گوارش مراجعه کردم وبرام ازمایش نوشتن وطبق جواب ازمایش گفتن هیچ مشکلی نداری وفقط کم خونی ارثی داری وبرام قرص متروماکس وقرص لیبراکیم نوشتن اماخوب نشدم بهتره به روانپزشک مراجعه کنم یا متخصص مغز واعصاب که شما فرمودین روانپزشک
حالا سوال من اینه که ایا نیازی نیست به همون فوق تخصص گوارش مراجعه کنم وصرفا مراجعه به یک روانپزشک کفایت میکنه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي و گوارش در تهران