۱۰
آقــا

قند خون ؟

با سلام و عرض ارادت، خانم دکتر پسرم 10 ساله هست چند روز هست که با آزمایش قند خون بالا مواجه هستیم آزمایش اول 160آزمایش دوم 347 و آزمایش سوم 289 است لطفا راهنمایی بفرمایید که ممکنه با درمان غدد مشکل قند رفع بشه.ضمنا در خانواده هم سابقه قندخون نداریم.ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    با توجه به قند ناشتا و هموگلوبين A1c و با توجه به سن که در گروه سني اطفال قرار ميگيرند،بايد حتما و هرچه زودتر بستري بشن (البته اگر براي اولين بار هست که متوجه قند خون بالا شده ايد و تحت درمان با انسولين نيستند).
    در مورد سوالتون که آيا مشکل قند رفع ميشه،معمولا در گروه سني اطفال
    در اکثريت موارد ،ديابت نوع يک ،ميباشد و معمولا پس از تخريب بيش از85 درصد از سلولهايي که انسولين ترشح ميکنن ،ديابت خودش رو نشون ميده و بايد انسولين شروع بشه.
    لطفا به يک مرکز درماني فوق تخصصي کودکان جهت بستري مراجعه کنيد تا خداي ناکرده با حال عمومي بد بستري نشن (اگر اولين بار هست که قند خون چک ميشه و تحت درمان نيستن در غير اينصورت بايد دوز دارو رو تنظيم کرد)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 228 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران