8سال و3ماه
خانــم

درمورد بلوغ زودرس دختر 8ساله ام؟

با سلام خدمت خانم دکتر عزیز دخترم به خاطر بلوغ زودرس به شدت عصبی وپرخاشگر شده قبلا حرف گوش کن وآروم بود و من رو هم عصبی می کنه مدام میگه چرا زیر بغلم وناحیه تناسلیم مو درآورده خانم دکتر دخترم از 7سالگی تحت درمان بود ولی دکترش می گفت برو چند ماه دیگه بیا تا ببینیم بلو غ هست یا نه باگذرزمان گفتند بلوغ زودرس پیش رونده است وتاالان 5 تا آمپول واریو پپتیل زدم ولی انگار فایده نداشت موهاش کم نشده علایم بلوغ بر طرف نشده وسینه هاش جوانه زده وبزرگ ودخترم 8 سال و3ماهش وزن 37 وقد 133البته داروها وآمپول هم چاقتر کرده دخترم رو وهم عوارض داره ولی قدش برام مهم تره خیلی ناراحتیم نمی دونیم چی کار کنیم توروخدا راهمنمایی کنید میشه بهم وقت بدید آیا میشه جلوی بلوغش روگرفت تا پریود نشده خیلی دیر شده کمکم کنید میشه قدش بلند شه قدمن 154 وقد پدرش 183وچی کارکنم فعلا به بلوغ نرسه پریود نشه مو درنیاره بدنش روحیه دخترم آسیب دیده😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    اگر تحت درمان هستند که نبايد زير درمان ،بلوغ پيشرفتي داشته باشد و اگر چنين باشد بايد فاصله ي تزريق آمپول رو کمتر کرد.

    اگر پزشک شما،فوق تخصص غددکودکان هستند ،مطمئنا به اين مسئله دقت دارند و جاي نگراني نيست.
    با توجه به سن فرزندتان،تشخيص بلوغ زودرس هست و بايد حتما درمان رو ادامه داد و مرتبا ويزيت و معاينه هم از نظر کنترل شدن بلوغ با درمان و هم رشد قدي ،شوند.
    لطفا حتما تحت نظر پزشک فوق غدد کودکان باشيد.
    بلوغ زودرس قابل درمان هست .
    نگران نباشيد.
    من در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 301 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران