۹۵
۴۰
خانــم

خونریزی مزمن دستگاه گوارش؟

سلام پدربزرگم دچار خونریزی مزمن هست وهرسال‌ خون تزریق می‌کرد از زمان کرونا دیگه واحد خونی نزده ،فقط آمپول ونوفر و ای پویتین 4000 میزدیم توی این 2 سال، البته الان فقط ای پوتین میزنیم ،سوال اینه که این آمپول روی آزمایش CBC تاثیر داره؟ واگر بیشتر نشون میده آزمایش دیگه ای هست تا حجم واقعی خون نشون بده برای دستور تزریق واحد خون،

و سوال دیگه ام باتوجه به اینکه هرروز حجم خونش کمتر میشه ومدت زمان طولانی گذشته ،

فقط با تزریق ای پوتین( یا ونوفر) ادامه بدیم وضعیت اش سلامتی اشون به چه صورت خواهد دراومد؟؟

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان (انکولوژي) در تهران