۲۱
۶۹
خانــم

لانه گزینی؟

سلام خانم دکتر بیمار خودتون هستم.روز14پریودیم 2تا امپولhcg زدم و الان روز28هستم‌.از روزی ک امپول زدم هرشب شیاف پرژسترون و قرص اسپرین دکتر داد مصرف میکنم. دیشب

دچار سرگیجه و احساس ضعف شدم،تخمدان هام میزنن تیر میکشن .از خواب امروز ک پاشدم سینه هام خیلی متورم و دردناک شده ان و همش احساس ضعف و خستگی و کوفتگی دارم از جام ک پا میشم سرم سنگین میشه پاهام بی قدرت میشه.دمای بدنم هی بالا میره کلی عرق میکنم وخواب الودم.

جای نگرانی نیست؟؟

یکشنبه میشه 20روز بعد از امپولم و موقع ازمایش بارداریم هست‌.

این علائم و حالاتم بخاطر لانه گزینی هستش؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان، زايمان و نازايي در تهران